10 Haziran 2011 Cuma

BMW 2012'de Ortalığı Karıştıracak!



Bavyera Motor Werk (Bavyera motor fabrikası A.Ş) yaptığı açıklamayla 2012 yılında DTM'de olacağını belirtti. Daha önceki senelerde DTM'de M3 ile yarışan BMW daha sonra yarışlardan çekilmişti ve bildiğiniz gibi şu anda F1 de bile geri planda kalıyor. Ancak 2012 de DTM'e dönmesiyle beraber BMW'nin motorsporları dönüşümünde önemli bir adım atılmış olacak. Önümüzdeki sene yine M3 modelini kullanacak olan BMW rakipleri Mercedes-Benz ve Audi'yi geçmeye çalışacak. Zaten BMW'nin burada olmamasın bir eksiklikti:)
Mario Theissen, BMW Motorsport Direktörü diyor ki; "Son zamanlarda bu DTM projesi için çok çalıştık ve yeni takımlar konusunda anlaşmaya vardık. Bu takımlar;  BMW Team RBM, BMW Team Schnitzer ve Reinhold Motorsport GmbH Bu BMW için mükemmel bir takım hattıdır. Bizim için 3 takımında eşit haklara sahip olması çok önemlidir. Biz önümüzdeki sene iyi bir işbirliğine bakıcaz ve umarız iyi sonuçlar elde ederiz" diyor.
BMW'nin önümüzdeki sene kullanacağı arabayı araştırdım ancak kesin olarak bir sonuca ulaşamadım. Tahminlerime göre üst resimdeki aracın aynısı olmasada ona yakın birşeyler olacaktır:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder